Mandag 7. februar åpner vi igjen dørene og de fleste rådgiverne kommer tilbake fra hjemmekontor. Det gleder vi oss til! Smittevernreglene gjelder fremdeles, så husk meteren og bli hjemme om du har symptomer.

 

Tid for rådgivning

I Andebu Sparebank ønsker vi at alle våre kunder skal ha en god og helhetlig plan for økonomien. Vi har kompetente rådgivere som hjelper deg med å se på dagens situasjon, framtiden og om noe skulle skje med deg eller familien. Etter en slik gjennomgang får du god oversikt over eget forbruk, lån, sparing, forsikringer og pensjonsopptjening. Dersom du ønsker det, får du også råd om lån og sparing og tips om hvordan du kan håndtere din hverdagsøkonomi.
En økonomisk gjennomgang koster ingenting annet enn at du må sette av ca en time til gjennomgang. I etterkant får du en oppsummering med en plan for din framtidige økonomi, og er det spesielle temaer du vil gå mer i dybden på, setter vi opp et nytt møte.

Vil du ha en plan for din økonomi?
Avtal tid på nett eller kontakt din rådgiver eller vårt sentralbord (
epost@andebu-sparebank.no tlf:33438300)

 

 

Vær tidlig ute om du skal låne

Vi tilbyr mange ulike former for lån. Skal du låne til bil, båt, campingvogn eller lignende kan du søke selv på nettet og få raskt svar automatisk. For boliglån, byggelån og fleksilån er det en fordel å snakke med en av våre rådgivere. (Send gjerne inn en elektronisk søknad i forkant for en raskere prosess. Kunderådgiver tar kontakt med deg etterpå for å avtale videre saksbehandling og evt avtale et møte).
Skal du kjøpe og selge bolig er det viktig at du kontakter oss i god tid. Gjennom vårt samarbeid med Aktiv Eiendomsmegling kan du også få tips og råd om kjøp og salg av bolig. I år har det også kommet endringer i Avhendingsloven som gjør at man må bruke mer tid på undersøkelse av boligen. Derfor er det lurt å kontakte oss tidlig i prosessen.

Sparing til bolig, pensjon eller annet
Vi tilbyr en rekke ulike spareformer fra tradisjonell banksparing og BSU til fond og aksjehandel.
To spørsmål er viktig for å velge spareform:
- Hva er din tidshorisont?
- Hvor stor risiko vil du ta?
Andebu Sparebank har flere autoriserte finansielle rådgivere som kan hjelpe deg med å ta gode valg om sparing og pensjon.


Betaling og kort
Vi tilbyr bankkort og kredittkort med samme kode. Generelt anbefaler vi bruk av kredittkort på nett og reise, fordi man er tryggere mot svindel.
Nettbanken og mobilbanken er gode verktøy for å overføre penger, betale regninger og ha oversikt over økonomien. Ta gjerne kontakt med våre ansatte i dagligbank for å få hjelp med betaling og kort!


Forsikring

Gjennom Eika Forsikring tilbyr vi forsikring av hus og hjem, gjenstander, dyr og personer. Eika har lagt til rette for at enkle skader kan meldes inn direkte via epost eller nettsider. 75 prosent av skadene som meldes inn på denne måten blir behandlet og klargjort for utbetaling samme dag.
Kontakt oss gjerne for en gjennomgang av dine forsikringer. Samler du forsikringene hos oss får du også rabatt.

 

Digitale møter

Selv om vi åpner dørene, vil vi ikke slutte med det digitale. Vi vet at mange kunder synes det er bekvemt å løse ting over telefon, teams eller andre digitale kanaler. Det synes vi også, så kontakt oss gjerne for et digitalt møte.

Uansett kanal oppfordrer vi til å avtale møter på forhånd. Da er du sikret at rådgiveren har tid og stiller forberedt når du kommer.

Koronaregler
Åpningstiden for kunder uten avtale er kl 10-15. Avtalte kundemøter kan også avholdes utenom denne tiden. For at vi skal kunne håndtere alle kunder på en trygg og smittefri måte, ønsker vi færrest mulig «drop-in-kunder», men heller avtalte møter for alle saker som tar mer enn fem minutter.

Før du kommer inn ber vi deg lese dette:

  • Er du i karantene eller har symptomer, skal du holde deg hjemme og heller kontakte oss i andre kanaler.
  • ·Ønsker du et møte med en av våre kunderådgivere ber vi om at du avtaler møte på forhånd. Det gjør du enkelt her.
  • Husk at vi også kan hjelpe deg via telefon, digitalt møte eller epost.
  • Kontanter får du kun i våre automater.
  • Husk å holde minst 1 meter avstand til de rundt deg. Hvis du kommer inn i gangen og ser det er vanskelig å holde avstand, ber vi deg vente på utsiden til noen kommer ut.
  • Bruk antibac i inngangspartiet før du går videre inn i lokalet.
  • Vi følger utviklingen i samfunnet nøye, og det kan bli behov for å stenge banken ved store endringer. Følg med på nettsiden vår og på Facebook/Instagram for oppdateringer på situasjonen.

Hjertelig velkommen!