2017 har vært et eventyrlig år for Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord / Andebu. Daglig leder Kaia Hostvedt Dahle forklarer resultatet med at et målrettet arbeid med dedikerte ansatte gir resultater.
- Fra oppstarten i 2011 har vi bygget selskapet stein for stein, det tar tid å bygge opp et selskap og en merkevare, sier hun.

- Kundetilfredsheten er høy, fler og fler legger merke til oss. Vi er boligrådgivere og ikke en salgsportal. Kundene våre kjennetegnes med at de ønsker rådgivning og tett oppfølging.
Våre meglere er genuint opptatt av å forvalte den største verdien kunden har.

Videre forteller Hostvedt Dahle at i tillegg til prisen for Årets kontor vekst utmerket også Siri Istre seg med tredje plass, «Megler vekst». Siri har hatt et fantastisk år hvor hun har nådd alle målene sine, et imponerende resultat med tanke på at hun begynte å megle for kun 2 år siden.
- Hvordan har dere fått til dette i dagens marked?

-I et dalende marked så vil rådgivningsrollen være ekstra viktig og dette er vi gode på, sier Hostvedt Dahle.

-Jeg har en god kundebase, med høy kundetilfredshet. Mange av de nye kundene jeg får er på anbefaling fra tidligere kunder, sier Siri Istre. Det er derfor viktig for meg at kundene mine føler seg ivaretatt, trygge og får den oppfølgningen de trenger igjennom hele salgsprosessen. Jeg skal være en rådgiver kunden kan stole på og ha god kontakt med. Målet for 2018 er å fortsette fokuset på å ha fornøyde kunder og gi enda flere en god opplevelse i sin boligreise. Jeg har god kapasitet og ser frem til å hjelpe enda flere til å realisere boligdrømmen, avslutter Siri Istre.