Slutter

Fredag var siste arbeidsdag i Andebu Sparebank for Karin Synnøve Moland. Karin har jobbet i banken siden 1988 og er blitt et kjent og kjært ansikt for trofaste kunder. Men nå ønsker hun å bruke mer tid på barnebarn, familie og venner. 
- Jeg har trivdes veldig godt i banken med interessante oppgaver og veldig gode kollegaer. Det har vært en rivende utvikling fra den gang vi førte opp renter manuelt i bankbøkene til i dag hvor kunden er sin egen banksjef, sier Karin, og hevder hun ikke har hatt en kjedelig dag på jobben etter 33 år.  
62-åringen har fått både gullklokke og Norges vels medalje for lang og tro tjeneste. Vi i banken takker henne for viktig og verdifullt arbeid gjennom mange år, og ønsker lykke til i pensjonisttilværelsen!

Begynner

Gry Helene Eidsaune er ikke et helt nytt ansikt for våre kunder, men har vært knyttet til banken siden høsten 2019 i ulike vikariater gjennom Manpower. Nå er hun imidlertid ansatt «fullt og helt» som rådgiver i kundesenteret. 
- Andebu Sparebank er en veldig fin arbeidsplass, med en hyggelig sammensveiset gjeng. Det er veldig annerledes enn i en storbank, mer «hjemmekoselig, sier Gry og ler. Hun mener lokalbanken skiller seg ut ved å være svært servicevennlig og kundefokusert. Selv trives hun godt med å jobbe med kunder og gleder seg til dørene åpner igjen.
- Jeg synes det er veldig spennende å hjelpe kunder til å bli selvbetjente! 
Gry har lang bankerfaring fra både DNB og Danske Bank og har jobbet mye med regnskap, økonomi og cash management i ulike bedrifter. For rundt tre år siden flyttet hun til Sandefjord og trives godt i Vestfold.