I 2016 var småbruk det mest søkte ordet på finn.nos boligsider. Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord/ Andebu var den megleren som solgte flest småbruk i Vestfold, noe daglig leder Kaia Hostvedt Dahle er svært fornøyd med.
-Vi har stor kompetanse på både småbruk og landbruk og dette er et segment vi satser på. Vi har også fått tilbakemelding på at vi er gode til å formidle sjarmen ved småbrukslivet og få fram det unike ved hver enkelt eiendom, sier Hostvedt Dahle.


Rekordår

2016 var et eventyrlig år for Aktiv Eiendomsmegling i Sandefjord/ Andebu og trenden fortsetter også i 2017. Nyansatte i fjor var Siri Istre og Thomas Otterbech. Siri var nyutdannet i fjor, men har allerede utmerket seg i bransjen. Thomas har 20 års erfaring i bransjen og kjenner Sandefjordmarkedet godt.
- Vi er heldige som har fått disse med på laget. De nye lokalene i Sandefjord har også hatt en betydning. Resultatet har nok også kommet av at flere har fått kjennskap til oss og vårt arbeid, sier Hostvedt Dahle.


Trygghet viktig

-Å selge en bolig – og spesielt en landbrukseiendom – kan være komplisert og vi er opptatt av at både kjøper og selger kan være trygge på vår faglighet. Det skal være trygt å selge eller kjøpe en eiendom av oss. Vi er opptatt av å gi deg som kunde den beste opplevelsen. Kvalitet og tilstedeværelse i alle ledd er derfor viktig for oss, avslutter Hostvedt Dahle. Aktiv Eiendomsmegling har landets mest tilfredse boligkunder – for 6. året på rad