Eika Alliansen består av 69 lokalbanker, og i januar hvert år deles det ut priser for siste års prestasjoner på ulike områder. I kategorien for beste digitale bank havnet Andebu Sparebank helt øverst på pallen. I denne kategorien måles digitale kjøp og bruk av andre digitale tjenester på mobil og pc.

Viktig område
Andebu Sparebank har i mer enn ti år hatt Vestfolds mest fornøyde bankkunder. (BIs kundebarometer/Kantar) Personlig service er kanskje lokalbankens sterkeste kjennemerke, men de digitale tjenestene blir stadig viktigere.
- En viktig årsak til prisen er selvfølgelig at svært mange av våre kunder er positive til å bruke digitale verktøy.  Men jeg er også svært stolt av våre rådgivere, som i tillegg til å gi gode råd, hjelper mange kundene med å bli digitale. Det å komme i gang med mobilbank og nettbank kan for mange være inngangsporten til en digital verden, med nyheter, spill, oppslagsverk og sosiale medier. Derfor er dette ekstra viktig, sier banksjef Børre Grovan.

Tok opp kampen med DNB
Også i Eika Alliansen er de imponerte over innsatsen.
-  Andebu sparebank er på mange måter en bank som utnytter det beste fra to verdener. Banken deltar på alle sentrale markedsaktiviteter fra Eika og er i tillegg aktive i lokalmarkedet med personlig og engasjerende innhold i digitale kanaler. Ikke mist når de tok opp kampen med DnB og Kjetil Jansruds hundevalper med lokale griser fra Andebu. De har levert gode digitale tall gjennom hele 2017, spesielt på bolig- og billån, sier leder for kunde- og markedskommunikasjon i Eika, Emil Hagan.

Arbeidet fortsetter
Selv om Andebu Sparebank var best i klassen i 2017, er vi ikke i mål. Målet er at flest mulig kunder skal benytte seg av gode digitale tjenester i hverdagen, og at de skal få god rådgivning i større spørsmål og viktige faser i livet. Vi er opptatt av å gi kundene gode råd, og setter stor pris på å få tilbakemeldinger på hva du som kunde er opptatt av. Har du ting på hjertet, tar vi gjerne imot innspill og meninger. Nå kommer også muligheten gjennom vår årlige kundeundersøkelse som vinner sted i disse dager.