Andebu Sparebank ønsker alle damer velkommen til en hyggelig aften med fokus på økonomi og sparing. Marie Olaussen er foredragsholder for kvelden og gir gode tips om hvordan du kan få bedre råd i hverdagen. Marie Olaussen er samfunnsredaktør i Tønsbergs blad og kjent for spareprosjektet og boka  "Hvordan bli rik på et år".

- Som tobarnsmor alene med full jobb og bra lønn, klarte jeg å røre det til med pengene mine. I januar 2019 leverte jeg bilen på EU-kontroll, og visste at jeg ikke hadde penger til å hente den igjen. For n'te gang ble kredittkortet redningen, og jeg kjente at jeg ikke orket å ha det sånn mer, forteller Marie. Hun gav seg selv en utfordring: På et år ville hun bli rik. Hun ville ha null kredittkortgjeld, full buffer, betalt ferie og masse penger på konto når kalenderen viste januar 2020.
- Jeg lover deg – det var ingen enkel ryddejobb. Som journalist gikk jeg grundig til verks. Jeg leste både tung forskning og lettere bøker, hørte på podkaster og fulgte bra folk på Instagram. Jeg lærte og jeg levde økonomi døgnet rundt. Og jeg gjorde mange feil! Til slutt har jeg kommet fram til 6 steg som virkelig tok meg fra blakk til full kontroll. Og på god vei til et skikkelig rikt liv!

Du kan lese mer om henne på www.marieolaussen.no eller følge hennes instagramkonto @hvordan_bli_rik

For å ivareta smittevernhensyn og holde avstand har vi leid Solhaug Ungdomslokale til seminaret. I tillegg vil vi streame innholdet slik at det er mulig å få det med seg hjemmefra. Temakvelden på Solhaug er forbeholdt damer, men alle kan naturligvis se på streamingversjonen.

Hovedforedraget er altså med Marie Olaussen og i tillegg vår egen spareekspert fortelle litt om hvordan du kan plassere pengene dine for sparing til pensjon eller andre formål. 

Sparekvelden er onsdag 1. september kl 19:00-20:30

 

Meld deg på til Damenes aften på Solhaug her: 

 

Meld deg på til streaming (på Teams) av sparekveld/damenes aften her (så vil du få lenke tilsendt på e-post):

 

NB! Melder du deg på innen 25. august, blir du med i trekningen om fem eksemplarer av Marie Olaussens bok «Hvordan bli rik på et år»