- Det er gøy å selge nye boliger, men det er jo ikke så ofte de blir bygget ferdig før salgsstart, så det blir ekstra gøy å vise frem disse, sier daglig leder og megler i Aktiv Eiendomsmegling, Kaia Hostvedt Dahle.

Boligkomplekset i Askjemveien har fått navnet Fagertun Hage, og inneholder i alt  10 leiligheter fra 76 til 95 kvadratmeter, med prisantydninger fra 2,9 mill kroner. Det er garasjeanlegg under leilighetene, og alle uteområdene er ferdig opparbeidet allerede.

- I Fagertun Hage er det flott utsikt og gode solforhold, forteller Dahle og ramser opp en rekke kvaliteter ved leilighetene: Parkett på gulv i alle rom med unntak av badet og entreen, der det er fliser med varmekabler. Kjøkkeninnredning fra Italian Design med integrerte hvitevarer. Badene er helflisede, pene innredninger med nøytrale farger, dusjhjørne og vegghengt toalett. Alle leiligheter har balansert ventilasjonsanlegg, downlights med LED, brannvarslingsanlegg og pipe med mulighet for peis.I parkeringskjelleren følger det en parkeringsplass til hver leilighet, mens de 4 største får to parkeringsplasser. Her er det elektrisk portåpner. 

- Vi har visning førstkommende søndag (18.06.17 kl. 15-17) og de to første som kjøper leilighet får med integrert kaffemaskin på kjøpet til en verdi av kr. 29.000,  avslutter Dahle

 

Mer om leilighetene