Årets Hælja Hime blir også en markering av bankens 160-årsjubileum. Onsdag 23.8. inviterer vi til en hyggelig tur i anledning bankens jubileum og jubileum i Signo (125 år). Turen starter i banken der ass. banksjef Bjørn Einar Grytnes vil fortelle litt om bankens historie. På Signo vil ass. generalsekretær Ken Davidsen fortelle om Signos historie. På turen mellom banken og Signo vil Gunnbjørn Tangen være guide, så dette vil bli en flott tur for deg som er opptatt av lokalhistorie. 

Fredag 25. august er det offisiell åpning av Hælja Hime og talentkonkurranse på scenen i sentrum. Etter dette – ca kl 20:00 – inviterer vi kunder og lokalbefolkning til en gratis konsert med The Pinkertons.
Lørdag 26. august har vi som vanlig lørdagsåpent i banken. Det blir også masse aktiviteter for barn i regi av Andebu Idrettslag. Denne gangen blir aktivitetene tvers over veien, på plenen utenfor Herredshuset. I banken kan du få hjelp med apper og bankID, vi deler ut gratis handlenett (se også Dyrt med handleposer) og har en egen jubileumsquiz der du kan vinne gavekort på 1000 kroner i aksjesparing. 
Lørdagen deltar vi også med bedriftslag på Hælja Himes jubileumsquiz og vi skal dele ut bankens talentpris fra scenen, ca kl 13.00. 

Se hele Hælja Hime-programmet her
Se mer om bankens jubileum her