- Jeg har vært kunde i banken siden jeg var 13-14 år, og har vært veldig fornøyd med det, så nå har jeg også fått forsikringene her. Det er veldig greit å ha alt på ett sted, sier Christoffer Hagen. Det er han ikke alene om å synes. Stadig flere synes det er fint å samle alt på ett sted med èn rådgiver å forholde seg til. Andebu Sparebank har som kjent Vestfolds mest fornøyde bankkunder, og kundeundersøkelsen viser at kunder med både bank og forsikring er aller mest fornøyde.

Personforsikring

Det var etter en gjennomgang av personforsikringer han fant ut at det beste tilbudet var i banken.
- Vi er blitt to med felles hus og felles økonomi og da er det viktig å ha forsikring om èn skulle falle fra. Vi vurderte noen alternativer, men det var Eika som hadde den beste dekningen med forskuttering, forteller 27-åringen. Også hus- og bilforsikring ble flyttet med. Innbo- og reiseforsikring har han gunstig gjennom fagforbund og jobb, så de har han beholdt der.
Heldigvis har han ikke fått bruk for noen av forsikringene ennå, men undersøkelser viser at kunder som har hatt forsikringsoppgjør i Eika Forsikring er de aller mest fornøyde, så skadeavdelingen gjør også en meget god jobb.

Forsikringsgjennomgang

- Nå har jeg alt på ett sted der jeg får god service og rask respons når jeg lurer på noe. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Christoffer Hagen, og tar imot blomster fra sin rådgiver, Siri Kristiansen.
Hun mener flere kunder kan ha nytte av en forsikringsgjennomgang.
- Det kan lønne seg å ta en gjennomgang av forsikringene jevnlig, slik at du har riktig dekning. I mange tilfeller er den økonomiske situasjonen endret, og da kan det være lurt også å endre forsikringene. Særlig gjelder dette personforsikringer, men det kan også være mindre ting på skadeforsikringene, som for eksempel kjørelengde på bil og verdi på bolig eller innbo, forteller Kristiansen.

 

Les også

Beskytt deg og flokken din

Du eier mer enn du tror

Samle dine forsikringer og få rabatt