Turen til Syd-England er fra 18. til 24. august.  Prisen er kr 16.950 (kr 15950,- for gromkunder) og inkluderer overnatting på fine hoteller, frokost og middag alle dager, en rekke utflukter og transport til og fra Andebu. 
Som vanlig er det Norsk Tur som har det praktiske opplegget. Det borger for god kvalitet og gode guider. Syd England byr på variert landskap fra dryppstenshulene i Cheddar til De hvite klippene ved Dover. 
Vi bor i byene Salisbury og Canterbury, som begge har en spesiell plass i engelskmennenes hjerte med sine vakre katedraler og flotte middelalderbygninger. På utfluktene vil vi få oppleve både forhistoriske kulturminner på Stonehenge, et dypdykk i romernes badeby Bath, historiske skipsverft og underjordiske sykehus fra krigens dager samt slottet der den populære tv-serien Downton Abbey er spilt inn.
Som vanlig er det lavere turpris til våre gromkunder (kunder som bruker oss som hovedbank med lønnsinngang, kort og innskudd/lån). Kundeturene pleier å være svært populære, men «først til mølla-prinsippet» gjelder. Maks antall plasser er 49.

Mer informasjon og påmelding her