Andebu Sparebank og Aktiv Eiendomsmegling har for tiden fokus på «boligreisen». Undersøkelser viser at boligkjøpere gjerne skulle hatt mer informasjon i kjøpsprosessen. Derfor forsøker vi nå å være tidlig ute med å gi råd om kjøp og salg av bolig.

Drømmebolig
- Vi ønsker at alle våre kunder skal ha en god og helhetlig plan for økonomien og oppfordrer deg til å tenke gjennom hvordan du vil bo i framtiden. Våre bankrådgivere gir deg råd om finansiering og lånebehov. Våre meglere kan gi deg verdivurdering på boligen og ikke minst gode tips om hvilke oppussingstiltak det kan være lønnsomt å gjøre for å få mest mulig for din nåværende bolig, forteller markedssjef Øyvin Hansen. Massasjestolen er en liten gimmick for å fokusere på at alle kan gjøre en liten drømmereise om framtidig bolig, og at prosessen blir best med god planlegging.  Etter å ha drømt litt kan du gjerne ta en prat med oss.

Boligmodeller på utstilling
Massasjestolen, av typen Rocking Chair, er lånt ut av Sonai Norge.  Stolen har fire ferdiginnstilte massasjeprogrammer og funksjoner som kneading, tapping, shiatsu og kombinasjon kneading/tapping
For ytterligere inspirasjon til boligdrømmen, har vi også fått låne noen flotte, små boligmodeller laget av Ivar Riis, som står utstilt i våre lokaler i Sandefjord og Andebu.