Vår nye forsikringsrådgiver er en rolig og sindig kar som skryter av hvor hyggelige kollegaene og kundene i Andebu Sparebank er. Men på fritiden innrømmer han å være en liten «adrenalinjunkie» som liker aktiviteter som motorsykkelkjøring, akroflyging og strikkhopping.
- Hadde jeg hatt en god forsikring i 2013 hadde jeg fått kompensert for tapt arbeidsinntekt de påfølgende årene slik at jeg hadde kunnet komme raskere inn på boligmarkedet. Men den største ulempen er at man ikke kan tegne uføreforsikring for resten av livet når man først har vært i en ulykke. Derfor er mitt råd til unge å tegne forsikring tidlig, sier Emil. 

Forsikringssatsing
De aller fleste rådgiverne i Andebu Sparebank har også kompetanse på forsikring, men for to år siden valgte vi å ansette en egen forsikringsspesialist, John-Reidar Pettersen. Det har gitt gode resultater og derfor styrker vi området med enda en rådgiver. 
Emil har vikariert som kunderådgiver i Sandefjord i over et år og er godt kjent blant mange av våre kunder. Denne høsten har han vært gjennom opplæring og sertifisering, slik at han nå er godt kvalifisert til å hjelpe kunder med forsikringsløsninger. Fram til nyttår vil vår nye forsikringsrådgiver være lokalisert i Sandefjord, men etter nyttår vil han – såfremt koronasituasjonen tillater det - jobbe både der og i Andebu. Med Emil på plass har vi mulighet til å tilby flere kunder forsikringsgjennomgang, og John-Reidar vil frigjøres til å jobbe mer med landbruk og næringskunder. 

Hyggelig og kunnskapsrik
- Vi er veldig glade for at Emil vil fortsette i Andebu Sparebank og at han skal jobbe konsentrert med forsikringer. Emil er en veldig blid og hyggelig person, han er trygg, stødig og kunnskapsrik, og har tilegnet seg kunnskap i rekordfart, skryter forsikringskollega John-Reidar Pettersen. 
Emil er Sandefjording, med Kodal-aner. For drøyt ett år siden flyttet han tilbake til byen etter å ha studert i Oslo og jobbet for Privatmegleren i tre år. Han bor rett utenfor byen, har samboer og hund og interessene er fotball, trening, fart og spenning.  
- Jeg er veldig glad i kundekontakt og ser fram til å hjelpe kunder også med forsikringsløsninger. Selv har jeg alltid vært kunde i Andebu Sparebank og har hatt Birger Skarsholt som rådgiver. Jeg satt veldig pris på den personlige kundeservicen og målet må være å bli en like god rådgiver som han, sier Emil. Han gleder seg nå til å ringe kunder og snakke om forsikringer.
- Kundene i banken er enestående, jeg har til gode å ringe en som ikke er hyggelig. Samtidig er det fremdeles mange som ikke er klar over at vi har et fullverdig forsikringstilbud, så potensialet er stort, mener han. 

Klikk her om du vil bli kontaktet av Emil for en forsikringsprat!