Vi er svært glade for å ha to unge medarbeidere på plass for å kunne hjelpe våre kunder med betalingsløsninger, nettbank, mobilbank og annet. 
Fredrik er Andebu-gutt og bor i Andebu sentrum med samboer og to barn. Han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon og kommer fra en jobb i kundeservice i Proffcom. Nå gleder han seg til å begynne i lokalbanken. 
- Å jobbe med noe som er relevant for utdannelsen og samtidig ha så kort vei til jobben er veldig fint. Jeg er glad i Andebu  og synes det er flott å kunne jobbe i en bank som også har hjerte for lokalmiljøet, sier Fredrik. Han skal jobbe i kundetorget i Andebu, og overtar stillingen til Henriette Myhre Kolkinn som begynner som rådgiver på lån, sparing og forsikring. 
Emil er Sandefjording, med Kodal-aner. I sommer flyttet han tilbake til byen etter å ha studert i Oslo og jobbet for Privatmegleren i tre år, men nå ser han fram til å jobbe i lokalbanken. 
- Jeg er veldig glad i kundekontakt og ser fram til å hjelpe kunder. Selv har jeg alltid vært kunde i Andebu Sparebank og har hatt Birger Skarsholt som rådgiver. Jeg satt veldig pris på den personlige kundeservicen og målet må være å bli en like god rådgiver som han, sier Emil, som skal jobbe i kundetorget i Sandefjord.