Første november begynte de som rådgivere i Andebu Sparebank. Alida skal jobbe i kundesenteret i Sandefjord  mens Christopher skal jobbe som kredittrådgiver i Andebu.
Christopher har en bachelor i administrasjon og ledelse og har jobbet i Sparebank 1 siden 2015, først i sommerjobber og senere fast stilling. Fritidsinteresser er fotball og golf.
- Jeg har er interessert i privatøkonomi og har alltid hatt lyst til å være rådgiver. Som rådgiver i en lokalbank får man et nærmere forhold til kundene og det setter jeg stor pris på, sier Christopher, som i dag bor i Sandefjord.

Fra krabbefiske til bank

Alida har en bachelor i markedsføring og salgsledelse og har jobbet i ulike butikker med klær og teknologi. Det siste året har hun vært på båt og drevet krabbefiske i Barentshavet.
- Jeg er interessert i privatøkonomi og har lyst til å jobbe med mennesker. Jeg har familie i Andebu og har gode minner fra Andebu Sparebank, helt tilbake til da jeg var med farmor for å tømme sparebøssa. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede kunder selv, sier Alida, som i dag bor i Tønsberg.

Flere endringer

Det skjer en del organisasjonsmessige endringer i banken denne høsten og våren. I tillegg til Alida og Christopher, begynte Alexander Hangaas i sommer som leder virksomhetsstyring, og en ny forsikringsrådgiver, Hanne-May Sanne Høibach, starter første januar. Knut Andrè Mathisen har også fått et større ansvarsområde og er nå leder for rådgivning og kundesenter i både Sandefjord og Andebu. Trude Holm Karlsen skal etter hvert flytte fra kundesenter til rådgivning. Sluttet har Anja Moen og Emil Meyer Halvorsen.

Endringene medfører også at noen kunder får/har fått ny rådgiver. Sjekk i mobilbanken eller nettbanken om du er usikker på hvem som er din rådgiver.