Hanne-May bor på Tjøme og kommer fra Tryg Forsikring i Tønsberg, hvor hun har vært ansatt i 12 år. Nå skal hun hjelpe Andebu Sparebanks kunder med gode forsikringsløsninger. Vi gleder oss over å få inn en ny kollega med solid forsikringskompetanse, og sammen med John-Reidar Pettersen vil hun bidra til at banken får et sterkt forsikringsfaglig miljø. 
- Jeg liker veldig godt bankens visjon «Vi hjelper deg med å ta gode valg. Alltid» og liker fokuset på personlig rådgivning og det å være tett på kundene, sier Hanne-May. Utenom arbeidstid er hun også engasjert som turntrener, håndballtrener og med tre aktive tenåringsbarn.

Nyansatte bankrådgivere

Vi har også to nye unge bankrådgivere på plass: Christopher Young og Alida Jensen Ektvedt begynte hos oss i november. Alida skal jobbe i kundesenteret i Sandefjord mens Christopher skal jobbe som kredittrådgiver i Andebu.
Christopher har en bachelor i administrasjon og ledelse og har jobbet i Sparebank 1 siden 2015, først i sommerjobber og senere fast stilling. Fritidsinteresser er fotball og golf.
- Jeg  er interessert i privatøkonomi og har alltid hatt lyst til å være rådgiver. Som rådgiver i en lokalbank får man et nærmere forhold til kundene og det setter jeg stor pris på, sier Christopher, som i dag bor i Sandefjord.

 

Ung mann og dame står foran bankbygg.

Christopher Young og Alida Jensen Ektvedt

 

Fra krabbefiske til bank

Alida har en bachelor i markedsføring og salgsledelse og har jobbet i ulike butikker med klær og teknologi. Det siste året har hun vært på båt og drevet krabbefiske i Barentshavet.

- Jeg er interessert i privatøkonomi og har lyst til å jobbe med mennesker. Jeg har familie i Andebu og har gode minner fra Andebu Sparebank, helt tilbake til da jeg var med farmor for å tømme sparebøssa. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede kunder selv, sier Alida, som i dag bor i Tønsberg.

 

Flere endringer

Det skjer en del organisasjonsmessige endringer i banken denne høsten og våren. I tillegg til Hanne-May, Alida og Christopher, begynte Alexander Hangaas i sommer som leder virksomhetsstyring- Knut Andrè Mathisen har også fått et større ansvarsområde og er nå leder for rådgivning og kundesenter i både Sandefjord og Andebu. Trude Holm Karlsen har nå flyttet fra kundesenter til rådgivning. Sluttet har Anja Moen og Emil Meyer Halvorsen. Endringene medfører også at noen kunder får/har fått ny rådgiver. Sjekk i mobilbanken eller nettbanken om du er usikker på hvem som er din rådgiver.