De to rådgiverne tar over for Siv Therese Andersen og John-Reidar Pettersen som sluttet i høst.  Carl Christian kommer fra en tilsvarende stilling i Tryg Forsikring, mens Astrid «omskoleres» fra privatkunde-området til å jobbe med næringskunder.

 

Jovial trønder

Carl Christian beskriver seg selv som en jovial trønder, men han har bodd i Tønsberg siden 2005. Han har jobbet med salg og service i hele sitt yrkesaktive liv og har vært i Tryg forsikring i 17 år. Her har han hatt ulike stillinger på både bedrifts- og privatmarkedet.
- Nå var tiden moden for å søke nye utfordringer, og jeg synes Andebu Sparebank virket veldig interessant. Jeg liker godt den lokale tilknytningen og at man er så tett på kundene, sier 43-åringen. Han er nå ferdig med opplæringen i banken og i Eika, og ser fram til å snakke mer med kunder i tida som kommer. – Det er bare å stikke innom! sier Carl Christian.
 

Glad i landbruk

Astrid har lang erfaring som rådgiver for privatkunder i Andebu Sparebank, men var også klar for nye utfordringer.
- Jeg er jo veldig glad i kundene mine, men nå ser jeg fram til å bygge kompetanse og bli en god BM-rådgiver. Noe er likt, men jeg ser jo at hver sak er mer komplisert, summene er større og selskapsstrukturene er mer kompliserte enn jeg har vært vant til, forteller Astrid. Hun kommer til å jobbe mest med næringskunder innen landbruk og eiendom og det passer henne fint. – Jeg er jo selv oppvokst på gård og synes det er hyggelig med landbrukskunder. Og så er det morsomt å jobbe med spennende eiendomsprosjekter, sier Astrid.

 

 

Carl Christian, forsikringsrådgiver

Bosted: Tønsberg
Alder: 43
Kjæreste med Cesilie, tre barn til sammen
Interesser: fotball (keeper, trener og LFC-supporter). Glad i naturen. Brettspill. Poker (deltatt på NM). Skriving (har utgitt en krimbok og to diktsamlinger).

 

Astrid, bedriftsrådgiver

Bosted: Andebu
Alder: 45
Gift med Einar, tre barn
Interesser: Orientering, speideren og kjøring av barn til forskjellige fritidsaktiviteter