Det første du vil legge merke til med de nye sidene er at logginn-knappen til nettbanken ligger oppe til høyre. Det samme gjelder menyen.  For å få opp menypunktene klikker du på meny, da vil du også få opp et søkefelt der du selv kan taste inn det du leter etter. 

Ny menystruktur
Menystrukturen på sidene er også litt annerledes enn tidligere. På mange sider vil du ha menypunkter øverst. Klikker du på disse vil du enten gå til en underside eller du vil få opp mer informasjon på siden du står på. Hensikten er at du som kunde skal få en god oversikt og at utdypende informasjon først kommer opp ved klikk. Legg også merke til at alle undersider har en sti som viser hvor i strukturen du er (se bildet). Alle tekster i stien er klikkbare slik at du enkelt kan gå tilbake ett eller to nivåer.

Bestill på nett
Også i Eika utvikles det stadig nye løsninger for å kunne gjøre tjenester på nett og mobil. Det aller siste er at du kan søke om boliglån og kjøpe fond direkte på mobilen. Med få tastetrykk kan du altså komme få hjelp til å velge en spareform som passer deg, og starte sparingen.
Forsikringstjenestene er også på plass i de digitale flatene, og det skal være enkelt  å bestille – eller sjekke pris på – forsikringer. Finner du ut at kjørelengden er for kort eller at forsikringen bør gjelde for yngre sjåfører, kan det gjøres med noen få tastetrykk.

Digital og personlig
Av og til blir vi møtt med spørsmål om vi ikke lenger vil snakke med kundene siden vi markedsfører de digitale løsningene så mye, men for oss er det ikke noe enten eller.  - Den personlige rådgivningen og servicen er viktig for oss, men i dag ønsker de fleste å gjøre de hverdagslige banktjenestene selv, samtidig som de ønsker personlig rådgivning ved store hendelser i livet. Det er også en ønsket utvikling for oss. Jo, mer tid som frigjøres fra de «enkle banktjenestene», jo mer tid kan vi bruke på å hjelpe kundene med å få en god og helhetlig plan for økonomien sin, sier banksjef Børre Grovan. 

 

PS! Hjelp oss å bli bedre: Har du kommentarer og innspill på de nye nettsidene vil vi gjerne høre fra deg. Send en epost til oyvin@andebu-sparebank.no