Charlotte Skjelbred har vært ferievikar i Aktiv i flere år,  men begynte som fast som eiendomsmeglerfullmektig sommeren 2018. Daglig leder Kaia Hostvedt Dahle er veldig glad for å få Charlotte med på laget.  -Charlotte er med sin lokale tilknytning og bakgrunn, en person vi forventer mye av, sier Kaia.

-  Jeg er opptatt av å ha god tid til den enkelte, sier Charlotte. - Tillit er viktig når kundene velger meg som megler, er jeg svært bevisst på å forvalte denne tilliten. Kunden skal igjennom hele salgsprossen være trygg på det valget de har gjort. Hvert eneste oppdrag er for meg unikt og jeg ønsker å få frem det beste ved hver enkelt eiendom. Selger og potensielle kjøpere blir fulgt opp tett. For meg er oppfølgning essensielt som megler og en kunde av meg skal være helt trygg på at de vil bli fulgt opp tett igjennom hele salgsprosessen, sier den ferske eiendomsmegleren.
Hun gir mer enn gjerne tips og råd i forbindelse med boligsalg, styling, rene verdivurderinger eller selvsagt hele salgsprosessen. Akkurat nå har Charlotte mye ledig kapasitet, så det er bare å ta kontakt.