Du har kanskje et boliglån, et studielån eller billån, og er stort sett avhengig av egen inntekt. Har du noen gang tenk over hva som vil skje dersom du skulle bli alvorlig syk eller utsatt for en ulykke?

66 prosent av inntekt
Har du familie, vil de kunne klare å fortsatt leve som før, uten din inntekt? Det er et skremmende scenario de aller fleste ikke har lyst til å tenke over. Folketrygden i Norge gir et ganske godt sikkerhetsnett, men en uføretrygd på 66 prosent av lønnen (maksimalt kr 399 378,- ) vil gi en helt ny hverdag for de fleste av oss.

Mange blir uføre
I dag er det over 350.000 uføre i Norge. Sjansen for at enten du eller din partner/samboer blir helt arbeidsufør mellom 20 og 50 år er på hele 15 prosent. Det høres kanskje lite ut, men det er overraskende mange som må snu opp-ned på livet og en ellers trygg, økonomisk hverdag.
- En uføreforsikring gjør at du kan gå en tryggere økonomisk hverdag i møte, i en ellers vanskelig situasjon som arbeidsufør. Forsikringen har som hensikt å sikre deg og dine kjære økonomisk dersom du, ektefelle, samboer eller partner skulle bli arbeidsufør. Ta gjerne kontakt med oss for å se på hvilke løsninger som passer for deg, sier forsikringsrådgiver, John-Reidar Pettersen.

Les også
De fire viktigste forsikringene for deg og familien din