- Mange planlegger innkjøp av ny båt eller oppussing av huset på sommeren. Noen ganger er finansiering det aller siste man tenker på. Vi gjør så godt vi kan, om en kunde står med kjøpekontrakta i hånda og trenger pengene NÅ, men det er ikke alltid det lar seg gjøre, sier kunderådgiver Astrid Sørsdal Fodnæss.
Hun anbefaler alle som skal øke lånet sitt å være ute i god tid og helst bruke våre nettsider. Det er den raskeste og enkleste måten å søke. Dessuten er etableringsgebyret 500 kroner billigere når du søker på nett.  Under boliglån finner du en egen knapp med «øke lånet». Fyll ut skjemaet og last opp skattemelding, lønnsslipp og eventuell ny verdivurdering på boligen. Under notater er det fint om du skriver litt om formål og tid. Er alt kurant, vil du få en sms når søknaden er klar til signering. Dersom rådgiveren har spørsmål, vil du få en telefon eller en epost. Etter at du har signert, ligger lånesaken klar. Du bestemmer selv når du ønsker å få lånet utbetalt, så du trenger ikke bekymre deg for unødvendige rentekostnader.

Vi har flere typer lån som du kan søke om digitalt:

Nytt huslån eller økning av huslån – dersom du har nedbetalt mye på huset, er det mest gunstig å finansiere det du ønsker ved å øke huslånet
Billån og lån til andre kjøretøy – dersom du ønsker eget lån på bilen/kjøretøyet
Smålån – egner seg for refinansiering av dyre forbrukslån og kredittkortgjeld samt for kortsiktige lånebehov
Kredittkort – egner seg til mindre finansieringsbehov og når du vet at du kan betale tilbake innen svært kort tid.