- DNB-filmen med alle de små valpene var søt, men vi måtte jo lage en mer landlig variant. Dermed ble det grisunger istedenfor valper. Vår egen kjendis, Joachim Svendsrød, er kanskje ikke fullt så muskuløs som Jansrud, men vi regner med at like mange vil synes det er sjarmerende og sexy, og at det vil utløse mange nye spareavtaler, sier kommunikasjons og markedssjef Øyvin Hansen.

Se filmen her

Hovedrolleinnehaveren selv er travelt opptatt foran fredagens Norgespremiere på Shrek (der han har hovedrollen,) men fikk tid til å spille inn denne reklamefilmen i forrige uke.
- Jeg synes det var en veldig artig ide, og er jo med på alt som er gøy, så jeg følte jeg ikke kunne takke nei. Det var selvfølgelig noe surrealistisk å ligge å kose med griser, men etter hvert gikk det veldig greit. Jeg hadde nesten lyst til å ta med meg en hjem, ler Joachim Svensrød. Teater- og revymannen har stilt opp for Andebu Sparebank flere ganger og etter hvert blitt en slags frontfigur for lokalbanken.

Se flere av våre reklamefilmer

Den nye reklamefilmen er et helt lokalt produkt: Grisene er fra Gran gård i Høyjord og film, regi og klipp er det Alexander Vestnes som står for. Alexander bor i Sandefjord, men er ektefødt kodaling.  Joachim bor nå i Sandefjord, og er opprinnelig fra Høyjord.
- Vi ønsker å få fram at Andebu Sparebank er en trivelig, jordnær og lite selvhøytidelig bank. I likhet med DNB vil vi oppfordre folk til å spare med appen, men i tillegg har vi sparegriser og folk du kan snakke med.

Mer om sparing her