Smittesituasjonen er stadig bedre og Norge er i gang med gjenåpningen. Det betyr også at vi justerer reglene noe. Mens vi tidligere hadde kun strengt nødvendige møter, tillater vi nå avtalte møter for alle kunder som har behov for det. Det er heller ikke påbud om munnbind.

Det er fremdeles behov for smittevernshensyn og vi har fremdeles stengt for drop-in. Har du behov for et møte, kan du ringe 33 43 83 00 eller sende melding og avtale på forhånd. Er du syk eller i karantene, ber vi om at du ikke kommer til banken. Om du skal i møte med oss ber vi om at du bruker antibac og er påpasselig med å holde avstand til ansatte og kunder. Og bruk gjerne våre digitale kanaler: telefon, epost eller teamsmøter. Skal du sende personopplysninger er det best å bruke meldinger i nettbank/mobilbank eller sende kryptert epost.

Kontorene våre har relativt liten bemanning i sommer på grunn av ferieavvikling og hjemmekontor, men det er alltid folk tilgjengelig kl 09:00-15:00.  Eika kundesenter er tilgjengelig  på telefonen hver dag fra kl 07:00 - 21:00 og kl 09:00 - 21:00 i helger. Automatsonen i Andebu er åpen hver dag kl 07:00-23:00.