Andebu Sparebank ønsker alle damer velkommen til en hyggelig aften med fokus på økonomi og sparing. For å sikre oss mot koronasmitte og god avstand mellom publikum har vi leid Solhaug Ungdomslokale til seminaret. I tillegg vil vi streame innholdet slik at det er mulig å få det med seg hjemmefra. Temakvelden på Solhaug er forbeholdt damer, men alle kan naturligvis se på streamingversjonen.

Synes du økonomi høres kjedelig ut, men kunne ønske du hadde mer penger til overs? Lise Vermelid Kristoffersen viser deg hvordan økonomien din er styrt av følelser, og hvordan du kan snu dette til din fordel. Hva setter du mest pris på? Reiser? Et koselig hjem? Å gå ut med vennegjengen? Du kan bruke penger på det du verdsetter høyt, hvis du slutter å bruke penger på alt som ikke er viktig for deg, er budskapet fra Vermelid Kristoffersen. Denne kvelden får du også konkrete tips og verktøy du kan bruke for å komme i gang med sparingen. 

I tillegg til dette vil vår egen spareekspert fortelle litt om hvordan du kan plassere pengene dine for sparing til pensjon eller andre formål. 
Sparekvelden er tirsdag 8. september kl 19:00-20:30

 

Meld deg på til Damenes aften på Solhaug her: 

 

Meld deg på til streaming av Slik sparer du deg lykkelig/damenes aften her (så vil du få lenke tilsendt på epost):

 

NB! Melder du deg på innen 3. september blir du med i trekningen om fem eksemplarer av Lise Vermelid Kristoffersens bok «Pengesnakk – slik sparer du deg lykkelig.»