De tre har konkurrert og levert sterke resultater på både barmark og snø. Målet for høsten er å kvalifisere seg til VM i barmark i Polen i november og EM i Italia i februar. I tillegg til den fysiske treningen, må jentene legge ned mye tid til trening og omsorg for hundene. De to eldste har 12 hunder i trening og den yngste har fem. Ylva og Ronja er søsken og Maren er søskenbarn til de to.
Prisen ble delt ut lørdagen i Hælja Hime og består av en diplom og et stipend på kr 15.000,-

 Selv om Andebu Kommune ikke lenger eksisterer, vil Andebu Sparebank holde fast på en pris til lokale talenter fra Andebu, Høyjord og Kodal. Ordlyden i statuttene for talentprisen er endret, men innholdet er det samme: talentet må enten bo i,  være fra- eller delta i en organisasjon fra Andebu, Høyjord eller Kodal. Her gjelder altså de gamle kommunegrensene.

Juryen består av representanter for idrettslag, ungdomslag, nærmiljøutvalg og banken.
De har i år vurdert 8 kandidater fra 15-22 år innen både idrett, musikk og scene. Konkurransen er hard og mange av kandidatene holder et svært høyt nivå. Denne gangen var det altså hundekjørerne som var aller best.

Det er femte gang man deler ut Andebu Sparebanks talentpris. Tidligere vinnere er Mathias Gran (Orkesterledelse/kontrabass), Alexander Vestnes (Film/event/dans), Robin Horsgaard Larsen (Skuespiller/tekstforfatter/regi) Pernille Amalie Rise Eriksen (Vannski)