I helgen kan du følge Team Leegaard på Facebook  for resultater, og i mars kan du komme i banken og høre jentene fortelle om sine opplevelser. 

Team Leegaard har hatt en god oppkjøring, med NM-deltakelse i starten av februar. Der fikk Ronja bronsemedalje i firespann senior, og Maren vant firespann i juniorklassen, og hadde tredje beste tid blant seniorene. Dessverre er en av lederhundene til Maren, Dancer, blitt skadet, men hun har fått låne en annen hund til EM. 

Ulike konkurranser
Konkurransene skulle egentlig ha gått i Falun, men på grunn av snømangel er den flyttet til Åsarna. Ronja og Ylva skal begge konkurrere i 6-spann. Disse løpene går over tre heat fredag, lørdag og søndag. Maren skal konkurrere i 4-spann over to heat på torsdag og fredag og 4-spann fellesstart på lørdag. I tillegg skal hun konkurrere i 2-spann over to heat på fredag og lørdag. Vi gleder oss til å følge dem!

Møt Leegaard-jentene etter EM
18. mars inviterer vi til temakveld med Team Leegaard i banken, der de viser bilder, film og fortellinger fra konkurransen.  Hold av 18. mars klokka 18:30.
Søndagen etter, 22 mars klokka 12:00 inviterer Team Leegaard til hundekjøring for Spareklubben-medlemmer.
Andebu Sparebank er hovedsponsor for Team Leegaard for andre år på rad. Jentene vant også bankens talentpris i 2017.