Denne kvelden kan du nesten oppleve å konkurrere med hundespann. Jentene kjørte nemlig med kamera og filmet flere av løpene fra sleden. Klipp fra disse filmene vil bli vist i banken, sammen med fortellingene fra Leegaard-jentene.
Som kjent hadde særlig Maren Emilie full klaff med kjøringa. Hun tok gull i 4-spann over to heat og fikk sølv i 4 spann fellesstart. (Bare 0,5 sek etter vinneren). Deretter ble hun tatt ut til Norges stafettlag, der hun kjørte sisteetappen og brakte Norge inn til gull.
– Å komme hjem med to gull og et sølv er langt over egne forventninger. Jeg er veldig stolt av hva bikkjene får til og hva vi får til sammen! sier Maren Emilie.

Hundekjøring er en krevende sport der utøverne må ha fokus på egen trening, men ikke minst også trening av hund og samspillet mellom utøver og hunder i et spann. På denne temakvelden vil de tre jentene fortelle mer om dette og ikke minst vise bilder og film fra konkurransene.
Det blir enkel servering og et kort innslag om boligmarkedet fra Andebu Sparebank og Aktiv Eiendomsmegling.. Av hensyn til kapasiteten har vi påmelding på temakvelden. Påmeldingsfrist 16.3.

Meld deg på her


Årets EM skulle egentlig ha gått i Falun, men på grunn av snømangel er den flyttet til Åsarna. Ronja og Ylva konkurrerte begge i 6-spann, mens Maren konkurrerte i 4-spann og 2 spann samt stafett.

Andebu Sparebank er en av hovedsponsorene til Team Leegaard og i 2017 delte vi ut vår talentpris til de tre jentene.

Les mer om Team Leegaard i RE-avisa


Se også 
Bli med Spareklubben til Team Leegaard