Andebu Sparebank er en av hovedsponsorene til Team Leegaard og i 2017 delte vi ut vår talentpris til de tre jentene. I januar inngikk vi en ny sponsoravtale og i februar fulgte vi med på rapportene fra VM i hundekjøring, og lot oss imponere. De beste resultatene oppnådde Maren og spannet ; Dancer&Jossi og Fia&Martin i SP4, der de fikk bronsemedalje.
Team Leegaard stilte i både 4 spann og 6 spann i ulike konkurranser. Totalt var 14 hunder med i troppen. I VM opplevde de spennende konkurranser med kniving helt inn til streken. Det var også episoder med stor dramatikk som du vil få høre mere om denne kvelden.
Hundekjøring er en krevende sport der utøverne må ha fokus på egen trening, men ikke minst også trening av hund og samspillet mellom utøver og hunder i et spann. På denne temakvelden vil de tre jentene fortelle mer om dette og ikke minst vise bilder og film fra konkurransene.
Det blir enkel servering og et kort innslag med økonomitips fra banken. Av hensyn til kapasiteten har vi påmelding på temakvelden. Påmeldingsfrist 25.3.

Påmelding her